Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa Anna - pokoje z klasą

Adres obiektu Spółdzielcza 9, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 13 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.6
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 39

 
 

Kuracjusze z Tychów i Mysłowic
Dodano: 2017-08-04
Pobyt od: 2016-07-07 do 2017-07-16 IP: xxx.146.40.14
 
 
    

Polecam wszystkim, którzy cenią sobie spokój, ale chcą mieszkać blisko Centrum, Parku Zdrojowego i innych atrakcji. Apartament klasy europejskiej, przestronny, 2 pokoje, łazienka i śniadanie i kawa na tarasie z widokiem na park, wiewiórki, dzięciołki. Gospodarz opowiada bardzo ciekawie o Nałęczowie i okolicy, jest istną kopalnią wiedzy (dziękujemy), a Pani Ania dba by wszystko było jak trzeba. Dziękujemy za przyjęcie, było nam u was jak w domu.


Kuracjusze z Tychów i Mysłowic - opinia o obiekcie Willa Anna - pokoje z klasą Kuracjusze z Tychów i Mysłowic - opinia o obiekcie Willa Anna - pokoje z klasą Kuracjusze z Tychów i Mysłowic - opinia o obiekcie Willa Anna - pokoje z klasą Kuracjusze z Tychów i Mysłowic - opinia o obiekcie Willa Anna - pokoje z klasą
 
 

Hanna
Dodano: 2017-04-23
Pobyt od: 2016-07-15 do 2016-07-23 IP: xx.47.201.109
 
 
    

Byliśmy w ubiegłym roku w apartamencie dla dwojga. Odpoczęliśmy i zregenerowaliśmy nadwątlone siły. Gospodarze przemili, warunki komfortowe. Było wspaniale. Bardzo polecam. Na pewno wrócimy za rok.


 
 

Tajkman
Dodano: 2015-06-07
Pobyt od: 2014-05-26 do 2015-05-30
 
 
    

Do Nałęczowa przyjechaliśmy z mężem pierwszy raz od razu zachwyciliśmy się pięknym,komfortowym apartamentem,dużo podróżujemy i nie zawsze wszystko się zgadza z opisem pokoi lub apartamentu- tu byliśmy bardzo mile zaskoczeni.Było super, wszędzie blisko,można było wieczorami się pobawić a potem wspaniale odpocząć.Bardzo dziękujemy za wspaniały pobyt. Goście z Gdańska


 
 

Zimowi lokatorowie.
Dodano: 2015-02-03
Pobyt od: 2015-01-24 do 2015-01-26
 
 
   

Gorąco POLECAMY np. na weekendowy odpoczynek dla dwojga. Przesympatyczni właściciele, pyszne śniadanka, czyste i bardzo zadbane pokoiki jak też łazienki, kuchnia wyposażona i dostosowana do codziennych potrzeb użytkowników. Czujesz się jak w domu :) Wszędzie blisko, miło, tanio, wygodnie. Jeśli powrót do Nałęczowa to wypoczynek tylko w Willa Anna :)


 
 

ZACHACZEWSCY
Dodano: 2014-07-06
Pobyt od: 2014-06-28 do 2014-07-04
 
 
 

Wróciliśmy z mężem z wczasów w Willi Anna . Byliśmy tydzień. bardzo sie cieszymy że mogliśmy skorzystać z tej oferty dlatego że zastaliśmy apartament taki jaki był w opisie. wszystko sie zgadzało. Apartament przestrzenny z wygodna sypialnią , dużą łazienką oraz tarasem . Miejsce bardzo ciche i spokojne można odpocząć. blisko do Parku Zdrojowego, Kościoła, sklepu oraz do centrum.Skorzystaliśmy też z kuchenki. Jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy innym . Jeśli chcecie wypocząć jedźcie do Nałęczowa do Willi Anna.


 
 

Płock
Dodano: 2014-06-24
Pobyt od: 2014-06-22 do 2014-06-23
 
 
    

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, niestety byliśmy tylko 2 dni i żal było odjeżdżać. Właściciele są przemiłymi osobami, dostaliśmy nawet kartę zniżkową do Karczmy Nałęczowskiej, przewodniki oraz nieocenione porady turystyczne od właściciela, co było niezwykle przydatne dla takich osób jak my, które były pierwszy raz w Nałęczowie. W rzeczywistości pokoje wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciach, dostajemy wysoki standard za niską cenę. Polecamy wszystkim to miejsce, na pewno każdy wyjedzie stamtąd zadowolony! Pozdrowienia z Płocka :)


 
 

Diana i Przemek
Dodano: 2013-11-21
Pobyt od: 2013-11-20 do 2013-11-21
 
 
    

Byliśmy w Willi Anna niestety tylko jeden dzień ( 20-21 listopada 2013) i to stanowczo za krótko...było żal odjeżdżać. Warunki wspaniałe, w łazience zarówno prysznic jak i wanna, wszędzie czyściutko i przyjemnie:) Na dodatek dostaliśmy od Pani Ani kartę ze znizką na jedzenie w Karczmie Nałęczowskiej:) GORĄCO POLECAMY WILLE ANNĘ!


 
 

Anna, Dominika i Romuald
Dodano: 2013-10-28
Pobyt od: 2013-10-25 do 2013-10-27
 
 
    

Cudowny pobyt i relaks.Nałęczów uroczy i pogoda jak na październik wspaniała.Weekennd na długo pozostanie w pamięci dzięki przemiłym gospodarzom, pysznym, obfitym śniadaniom i warunkom jakie stworzyli. Polecam gorąco i na pewno jeszcze zajrzymy do Willi Anna


 
 

Alicja Jerzy Szukała
Dodano: 2013-06-06
Pobyt od: 2013-05-29 do 2013-06-02
 
 
   

Spędzliśmy tu kilka dni ( 29.05.2013-02.06.2013 r.). Wspaniały pobyt, cisza, spokój. Warunki w Willi "Anna" znkomite. Duże przestronne pokoje, bardzo czysto, wspaniałe wyposażenie. Właścicielka Pani Anna dba o każdy najdrobniejszy szczegół. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i z czystym sumieniem polecamy wszystkim odwiedzającym Nałęczów. Serdecznie pozdrawiamy i dziękujemy.


 
 

Kasia, Krzyś i Anna
Dodano: 2013-05-14
Pobyt od: 2013-05-06 do 2013-05-10
 
 
   

Witam, wszystkim polecam . Mieszkałam w apartamencie, czyli 2 sypialnie, pokuj przechodni z kanapa i telewizorem, aneks kuchenny, łazienka z wanną i prysznicem, toaleta. na piętrze kuchnia i taras. Czysto i ładnie. jedyny minus - liczne progi w mieszkaniu. Bardzo miło spędziliśmy czas. Pozdrawiamy serdecznie Gospodarzy


Opinie 1-10 z 39

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie